Post by tanggeterbirdmilk on Mar 5, 2022 0:19:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zračni Hokej Kihívás ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zračni Hokej Kihívás IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Zračni Hokej Kihívás 2022 version ▞▞▞
elképesztő, nagyon klassz, tényleg el tudnék menni aludni és játszani ezt az összes barátommal, mintha tényleg ötös lenne nekik minden más játék, miért nem találtam ezt meg, amikor olyan volt, mintha megalkották volna, más néven született, ezt játszottam volna amikor létrehozták, de ehelyett nem voltam olyan rohadt hülye, hogy vegyek egy ápolónőt, hogy lássa, mikor született. ho nagyon klassz, nincs hozzá kiegészítés, egész nap ezt csinálhatom, akkor töltsd le, ha nem alszol egy szemmel, egy szemmel ?
Szerencse tó, szórakoztató
Rossz kinézetű és ep is😗
Ez a legjobb játék, és a vezérlők is jók, de a számítógép nem olyan gyors, mint mi, ha lehetséges, hogy gyorsítsa a számítógépet
Sajnálom
ฮอกกี้อากาศ ท้าทาย กีฬา yhr
A játék jó, de te idióta alkalmazáskészítő. A gyerekek játsszák ezt a játékot, és hirtelen u rohadt olcsó, ha ilyen olcsót teszel, akkor a meztelenség is hozzáadódik. Szégyentelen hülyék.
Nem ajánlom ezt a játékot, mert legtöbbször amikor elindul, a labda átmegy azon a dolgon, amivel eltalál, és az ellenség eltalál, mert ez egy kicsit
szép, de dolgoznom kell a vezérlőkön
A léghoki 🏒 egy olyan játék, amely az edzéssel kapcsolatos, és koncentrálnod kell, és stabilnak kell lenned ebben a játékban, hogy megnyerd a meccseidet
Minden szupi szuper
Minden gyorsan megy, amikor jobbra léptem, a jégkorong balra ment
Ok játék, a szintek egy kicsit nehézkesek, de az ai-t nem olyan nehéz legyőzni.
Air Hockey Tantangan Olahraga zoo
nagyszerű grafika. szórakoztató és kihívásokkal teli játék.
Szóval érezd magad
Nagyon jó játék reklám nélkül és nagyszerű
Imádtam ezt a játékot. Neked is meg kell próbálnod.
nagyon frankó
Ez a játék nagyon fantasztikus, mert akár két játékost is játszhatsz a barátaiddal
Szörnyű irányítás! Az a probléma vele, hogy a játék legfontosabb része borzalmas. A játék mechanikája!!!!!!! Folyamatosan igyekszem felgyorsítani az ujjamat, amennyire csak lehet, hogy a nehezebb pályákon is játszhassak, de a sebesség mindig NAGYON lassú az ellenfél (a számítógép) sebességéhez képest. Csak próbálja meg mozgatni a saját puttját úgy, hogy egy kicsit gyorsan mozgatja az ujjait, és látni fogja, mire gondolok. Jó ötlet játéknak, de egy csillag a siralmas irányításért!!!
የአየር ሆኪ ግጥሚያ ስፖርት ihy
0-ra értékelném, ha az alkalmazás nem lesz olyan késve és nem szórakoztató
Ez egy rossz játék és egy boured, és csak a játékban minden drága:-(
Imádom ezt a játékot, mert bárhova elviheted, és jó nagyobb gyerekeknek és fiatalabbaknak is középiskola után játszom vele sétálva haza
A játék valóban ossum, csak a grafikán és a simaságon kell dolgozni
Ez a játék egyedülálló. Segít enyhíteni a stresszt, és társaságban tart, ha unatkozom
Jó kis játék kicsit nehéz de nem veszes és kevés a reklám ajánlom a játékot
Ez rendben van, nem a legjobb gyors tempó
Annyira nehéz szakaszokon nyerni
holedown Arcade zlfy
Az eredeti jobb volt, de most már jó
Nekem tetszett, de nehéz volt
Air Hockey Thách Thể thao swr
Nagyon kemény játék
ez a világ legroszab jkátéka
Ez nagyon jo jatek semmi gon😊dom vele kiraly😉😆😄
hogy egyszerűen és módosan yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Mindent meg kell javítanod, ez egy szörnyű játék
هيا زوينا ولكين مفيهاش مهمات
Egézs jó
Rendben volt, nem a legjobb léghokijáték a valóságban
Szerintem ez a játék egy jó időgyilkos és nagyon 😋😋😃 szórakoztató
Könnyű és gyors
Jó játék az élvezethez és a koncentrációhoz is
Nagyon Awsome Game. de Develoaper pelese Develoap többjátékos módban online és offline többjátékos módban bluetooth és wifi segítségével
Ez a játék csodálatos. Imádom ezt a játékot, és ebben a játékban könnyű, közepes és haed szinteket kínálunk. Szeretem ezt a játékot.
király ez a játék
Nagyon jó játék, egyszerű, addiktív, és hasznos időt ütni.😍
nem szeretem
Nagyon könnyű játék
többjátékos mód behatolhat